5. april 2024.5. apr 2024.
Meč odluke (foto: OKK Šabac)

Meč odluke (foto: OKK Šabac)

Meč lopta za OKK Šabac

Košarkaši OKK Šapca imaju pred svojim navijačima meč loptu za plasman u viši rang nakon sedam godina. Ukoliko izabranici Predraga Mušickog savladaju u subotu Sevojno u dvorani Gimnazije obezbediće i matematički titulu.

Jedna pobeda deli od višeg ranga - seniori OKK Šabac (foto: OKK Šabac)


Prethodnog vikenda Šapčani su nadigrali Sevojno na njihovom terenu 81:65 i obezbedili priliku da im svaka pobeda odgovara na domaćem terenu. Ipak, trener Mušicki naglašava da ih očekuje teška utakmica u kojoj će nijanse odlučivati i da je podrška s tribina nikada važnija, jer može biti prevaga.

-Oni su odličan tim, nijanse su odlučile u Sevojnu. Budite sigurni da oni dolaze da pobede, jer od višeg ranga nisu odustali. Biće fanatično borbeni, kvalitet svakako poseduju, a meč je koji ne smeju da izgube. Mi smo bili dobri cele sezone, moramo biti dobri i pametni i u ovom meču. Svaki minut je važan i moramo biti na najvišem nivou kako bi ostvarili cilj. Uz podršku s tribina sve je lakše i nadam se da ćemo videti ispunjeno gledalište. Pozivam sve da dođu i budu naš šesti igrač - istakao je Mušicki.

Biće fanatično borbeni, kvalitet svakako poseduju, a meč je koji ne smeju da izgube. Mi smo bili dobri cele sezone, moramo biti dobri i pametni i u ovom meču. Svaki minut je važan i moramo biti na najvišem nivou kako bi ostvarili cilj
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa