10. maj 2024.10. maj 2024.
Opština Vladimirci

Opština Vladimirci

Održano takmičenje „Liga malih šampiona“

U organizaciji Sportskog saveza Srbije i Sportskog saveza opštine Vladimirci, u fiskulturnoj sali srednje škole, održano je takmičenje pod nazivom „Liga malih šampiona“, kojem je prisustvovao i predsednik opštine dr Goran Zarić.

Na takmičenju su učestvovala deca Predškolske ustanove „Suncokreti“ iz Prova, Dragojevca, Zvezda, Beljina, Krnića, Debrca i Vladimiraca.
Foto: Opština Vladimirci

Nadmetanje malih sportista, odvijalo se u dve discipline, u koje su spadali poligon spretnosti i brzine i štafetna trka na 20 metara, u kojima su učestvovale devojčice i dečaci uzrasta pet i šest godina, i to u mešovitim grupama.

Ovaj nacionalni projekat koji je organizovan i po drugim gradovima i opštinama, za cilj ima da se kod dece razvijaju psihomotorne sposobnosti, takmičarski duh i socijalizacija.

Najspretniji među njima, predstavljaće našu opštinu na republičkom takmičenju koje će biti održano u Beogradu, a na istom će kao pobednici ovog opštinskog takmičenja učestvovati ekipa iz Vladimiraca i ekipa iz Prova, kojoj pripadaju deca iz Dragojevca, Zvezda i Prova, saopštili su iz Opšte bolnice Šabac.
Foto: Opština Vladimirci

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa