10. maj 2024.10. maj 2024.
Foto: Opština Vladimirci

Foto: Opština Vladimirci

Razgovor sa zainteresovanima o otvaranju proizvodnog pogona

Predstavnici firme Regionalnog reciklažnog centra RRC DOO Paraćin, danas su u svojstvu zainteresovanih strana bili na razgovoru kod predsednika opštine dr Gorana Zarića.

Pomenutom sastanku prisustvovali su i zamenik predsednika Zoran Ranković, kao i načelnica Opštinske uprave Slavica Mirković, u okviru čijeg nadležnog odeljenja se i vrši priprema za donošenje odluka koje se odnose na regulisanje prethodnih imovinsko – pravnih zahteva iz predmetne materije.

Razgovor koji se vodio, odnosio se na otvaranje proizvodnog pogona iz programa firme, koja je istom prilikom pokazala i interesovanje za kupovinom parcele veličine od 5.000 m2 do 10.000 m2, koja bi upravo i služila za izgradnju i otvaranje istog na teritorije opštine Vladimirci.

U vezi sa tim, pismo namera, koje je prethodno upućeno sadržalo je i predlog da se kompletna izgradnja, razvoj i rad navedenog, zasniva na angažovanju stanovništva opštine. Time je predočen i broj zaposlenih koji bi bili potrebni u početnoj fazi izgradnje, a koji bi se zadržao i nakon toga, kako bi se obučili za rad na instaliranim mašinama, sa tendencijom njihovog povećanja sve do optimalnog broja.

Imajući u vidu da je svako ulaganje u našu opštinu značajno i sa stanovišta njenog privrednog rasta, to su i razgovori koji se vode svrsishodni, kako bi se potencijalno unapredili segmenti njenog daljeg razvoja, sopštili su uz Opštine Vladimirci.

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa