Инфо

27. август 2019.27. авг 2019.
Гледамо себе више него ривале

Гледамо себе више него ривале

Свега два дана деле Шабац и Шапчане од највећег ватерполо догађаја у нашем граду до сада. Градски базен ће бити домаћин једног од два квалификациона турнира прве рунде квалификација за Лигу шампиона, а уз најбољи тим Србије, ШАБАЦ, наступају још: Црвена Звезда, Аполон (Грчка), Динамо (Русија), Галатасарај (Турска) и Орадеа (Румунија). Прва четири тима на крају лигашког система ће обезбедити пласман у други круг, но није неважна ни коначна позиција. Шабац не преузима улогу фаворита, али жели највише, истиче нови играч Душан Васић.

-Добили смо привилегију да играмо пред нашим навијачима, привилегију да не путујемо, већ будемо кући, а наша обавеза је да узвратимо. Делимично познајемо ривале, али сам уверен да ми треба да мислимо о себи и својој игри, те да од нашег наступа зависи коначан успех. Могућ је сваки исход, али "Шабац" као клуб и Шабац као град заслужују највише - рекао је Васић.

Неизвесност је једино сигурна у четири дана, додаје спортски директор Анто Васовић.

-Нема екипе која се издваја по квалитету или недостатку истог. Не треба очекивати неке убедљиве тријумфе, већ дуеле где ће ситнице одлучивати. Наш циљ је да поновимо резултате од претходне сезоне, то желимо, но не оптерећујемо играче. У Европи желимо у други круг и припремамо се да још једном обрадујемо нашу публику - додао је Васовић.

Још мало карата је преостало у продаји и доступне су на пулту Градског базена по цени 1.500 динара пакет за горње трибине за све утакмице, 2.500 динара за доњу трибину и позицију иза гола. Појединачно, за једно коло, цене су 500 и 750 динара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa