Инфо

28. август 2019.28. авг 2019.
После три деценије у Шапцу

После три деценије у Шапцу

Више од три деценије протекло је од последњег наступа неког шабачког тима на елитној европској сцени. Онда је "Металопластика", шампион Југославије, играла Куп европских шампиона, а дуги низ "сушних" година, сутра ће прекинути најбољи ватерполо тим Србије, освајач дупле круне, Ватерполо клуб "Шабац" који у свом граду стартује квалификације за Лигу шампиона.

Шапчани су титулом у нашој земљи себи осигурали право да играју у елити, а организацијом мечева и начином на који клуб функционише стекли поверење међународне федерације водених спортова да им повери организацију једног квалификационог турнира.

Од сутра, 29. августа, до 1. септембра шест тимова из пет држава, водећих екипа својих земаља, бориће се за наредну рунду и једну од прве четири позиције које гарантују пласман у наредни круг.

ШАБАЦ, од 20:30, турнир отвара дуелом против једне од највећих европских екипа, носилаца руског и некада совјетског ватерпола, "Динама" из Москве. Први дан ће отворити, од 17 сати, румунска "Орадеа" и грчки "Аполон". У 18:45 стартује дуел "Црвене Звезде" и турског "Галатасараја".

Другог дана је дупли програм, друго коло је у терминима: 9:30, 11:15, 13:00, да би треће већ било увече, у петак, од 17, 18:45, 20:30. Субота је резервисана за вечерње термине, а недеља, последњи дан, биће окончана у преподневним терминима.

Шабачки ватерполисти увек играју дуел последње у колу.

Још мало улазница је преостало и доступне су на пулту Градског базена. Комплет за свих пет кола (15 утакмица) износи 2.500 динара за доњи део трибина и позиције иза гола, док је горњи део вредан 1.500 динара. Постоји могућност куповине и за једно коло (3 утакмице) и њихова цена је 750, односно 500 динара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa