Инфо

9. октобар 2019.9. окт 2019.
Рамирез: Борићемо се, то обећавамо

Рамирез: Борићемо се, то обећавамо

Јадранску А1 лигу "Шабац" наставља у суботу дуелом против "Југа". На Градски базен шампион Хрватске долази у оквиру четвртог кола. Иако је реч о великом фавориту, Шапчани обећавају залагање, борбеност и труд како би пружили што јачи отпор. Уколико се укаже прилика, неће је пропустити, а чуда су могућа уз пуне трибине.

-Биће ово мој први дуел против "Југа", али је то име које изазива страхопоштовање у целој Европи. Они јесу фаворити, но ми не треба да мислимо о њима, већ о нама и нашој игри. Наши квалитети нису мали, треба да их покажемо у базену, без обзира ко је противник - истакао је Канчелор Рамирез, амерички репрезентативац у редовима Шапца на конференцији за медије клуба.

Слично обећање даје и помоћни тренер Никола Цар.

-Нажалост поражени улазимо у меч. У дербију против Партизана изгубили смо изјендачен дуел, но немамо времена да много мислимо о њему. Наш циљ је пласман међу пет најбољих, а када играте против врхунских екипа, можете да изгубите, али не смете да покажете страх и да се не борите у сваком тренутку, како би показали да припадате елити. Позивам публику да нам помогне у нашим настојањима - додаје Цар.

Утакмица стартује у суботу од 20 часова, а тренер Мировић на располагању има комплетан састав.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa