Инфо

17. октобар 2019.17. окт 2019.
У селу Накучани изводе се радови на уређењу пута

У селу Накучани изводе се радови на уређењу пута

У мали Дивич која припада селу Накучани данас се поставља асфалт у дужини од преко 600 метара. Пут поред којег живи деветоро мале деце обезбедиће нове услове малишанима да од сада лакше и брже стижу до школе удаљене три и по километра. Новац за ову деоницу издвојен је по принципу „два на динар“.

[/Глас Подриња]

Радове на асфалтирању посетио је данас градоначелник Шапца, Небојша Зеленовић, и том приликом се захвалио свим мештанима који учествују у заједничким акцијама и дају свој динар, на које Градска управа додаје два.



- У овом делу Накучана живи деветоро деце, које родитељи сваки дан возе у школу која се налази у Накучанима или Волујцу. Важно је да та деца имају исте услове за живот као и деца у граду. Овај пут је од изузетне важности и за остале мештане, како би до њих лакше стизали откупљивачи млека и како би зарадили динар више – каже Зеленовић и додаје:
- Мештани Волујца су ме питали када ће бити спојен пут од Волујца ка Накучанима, одговор је да тај пут није ове године у распореду радова, али ће селедеће сезоне, чим временски услови то буду дозволили, он бити урађен.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa