Инфо

Берза

  • aero 900 ▲ 3,69%
  • ikrbg 70 ▲ 40,00%
  • jesv 6.002 ▼ -7,66%
  • niis 605 ▲ 1,00%
  • rso16142 114,63 ▼ -0,90%
  • stotn 125 ⚫ 0,00%
(7. новембар 2019.)

ОВО НИЈЕ ПОЛИТИКА

ОВО НИЈЕ ПОЛИТИКА
Поводом трагикомичног пропагандног гласила које се ноћас појавио на шабачким улицама, у поштанским сандучићима, и у кантама за смеће, а у којем су изнете саме лажи о политици јединог слободног града у Србији, желимо да подсетимо Шапчане да ово није политичка борба, и нема никакве везе са политиком.

Оваква врста пропаганде, којом се путем дезинформација шири мржња и нетрпељивост, је забрањена Уставом и законим Републике Србије. Аутори трагикомичног дела вероватно сматрају да су изнад закона, што де се проверити врло брзо, кроз покренуте поступке пред надлежним органима. Устав Републике Србије у чл. 55 забрањује рад организација које шире мржњу и нетрпељивост. Из овог разлога, када откријемо која интересна група стоји иза поменутог политичког вулгаризма, затражићемо од Уставног суда да покрене поступак за забрану те интересне групе. А следећи траг текстова, вероватно је у питању партија која је одговорна за егзодус младих из наше земље у последњих седам година.

Починиоцима желимо да поручимо следеће: Ово није политика, и ви нисте политичари, ово је кривично дело, ви сте криминалци, и идете у затвор.

С поштовањем, Савез младих Шабац

Најновији број

28. мај 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa