Инфо

8. новембар 2019.8. нов 2019.
Реновирана школа у Љутицама

Реновирана школа у Љутицама

На Дан просветних радника у Љутицама је свечано отворена комплетно реновирана четвороразредна школа. Вредност ових радова и изградње школског терена била је око 12 милиона динара. Основци из овог коцељевачког села, који су школску годину започели у Доњем Црниљеву, вратили су се у своју школу.



Објекат у Љутицама један је од четири колико ће их укупно бити реконструисано у текућој школској години уз изградњу две фискултурне сале.

Директорка ОШ "Мића Станојловић" Соња Поповић изразила је захвалност руководству општине Коцељева и поручила да је дубоко убеђена да ће ова установа и локална самоуправа и у наредном периоду пружати међусобну подршку.



Окупљеним гостима, ђацима, просветним радниицима и мештанима обратио се и народни посланик Верољуб Матић, некадашњи ђак ове школе, који је, између осталог, евоцирао успомене из тог периода. Он је поручио да му је драго што деца из Љутица и околине имају комодитет у реновираној школи.
-У овој школи, од времена када сам ја био у њој, само су зидови остали. Ово је друга озбиљнија реконструкција школе. Ја сам захвалан онима који су допринели да се ово уради, који су определили средства. Мислим првенствено на државу Србију, на извођача радова који је урадио реконструкцију за коју мислим да је доста квалитетно урађена. Суштина је да имамо што више деце која ће да користи ову школу- рекао је Матић.



Мештани овог села искористили су присуство народног посланика и поставили питање у вези изградње и асвалтирања путева. -Ако добро процените ситуацију, биће путева- поручио је Матић својим земљацима.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa