Инфо

23. новембар 2019.23. нов 2019.
фото: СЕХА лига

фото: СЕХА лига

Вуковић: Поносан сам

После велике победе над вицешампионом Северне Македоније "Работником", 27:26, тренер "Металопластике" Веселин Вуковић истакао је да је поносан на његов тим и да овакви дуели исказују пун потенцијал младог тима са којим располаже. Уверен је да следе још боље игре.

-Лоше смо почели, али смо успели да се вратимо против изуезтно снажног тима и то ме, као тренера, чини поносним.Посебно сам задовољан игром у другом делу. Имали смо лоших момената који су неизбежни код младости, али смо успели да сачекамо и искористимо прилику када се указала. Велика доза самопоуздања за нас. До краја године нас чека у Шапцу меч против "Везспрема" и сигуран сам да ћемо бити још бољи 13. децембра" - рекао је Вуковић.

Уверен у нове успехе је и Дејан Бабић.

-Они су нас, као нико, савладали у Битољу, надиграли, скоро понизили и од онда носимо жељу да покажемо да то није реално. Успели смо данас. Више нисмо тим који превише респектује противнике, већ смо се прилагодили СЕХА лиги, како и треба да буде - истакао је Бабић.

Шапчани су данас остварили трећу победу у СЕХА лиги изненадивши македонски "Работник" у хали "Зорка" 27:26 (11:12). Вечи део меча гости су водили, али је домаћин направио преокрет у последњих десет минута.

Наредни меч за "плаве" је гостовање у Бресту 10. децембра.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa