Инфо

25. децембар 2019.25. дец 2019.
Јелена Јеврић

Јелена Јеврић

Директорку "Јевремове" мења одборница СНС?

Како незванично сазнајемо, у Министарству просвете прирпема се разрешење са дужности директорке ОШ "Јеврем Обреновић" Јелена Јеврић. На њено место би требало да дође учитељица ОШ "Стојан Новаковић" и одборница СНС у Скупштини града Светлана Станковић. Ради се о усменим информацијама које су дошле до запослених у овој школи, да ће добити вршиоца дужности директора, иако тренутној директорки није уручено решење о разрешењу.

Почетком децембра "Јевремову" школу посетила је ванредна инспекција Министарства просвете. Уочене су одређене неправилности, а директорка је одмах почела да ради на њиховом отклањању. Још се не зна да ли смена има везе са извештајем инспекције.

Запослени кажу да ће стати у заштиту директорке и обуставити рад уколико буде разрешена функције. Сматрају да је радила добро и одговоено и вечерас ће одржати састанак на ком ће одлучити о даљим корацима.

Незванично сазнајемо и да је већ неко време била отежана комуникација између "Јевремове" и виших инстанци, те да су запосленима у школи зараде уплаћиване са закашњењем у односу друге школе.

Основна школа "Јеврем Обреновић" има више од 1.000 ђака шест издвојених одељења.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa