Инфо

28. децембар 2019.28. дец 2019.
фото: Мачва инфо

фото: Мачва инфо

Први Божићни митинг

Први Божићни митинг у организацији Спортског удружења „Атлетика Богатић“ окупио је синоћ Спортској хали у Богатићу више од стотину малишана, узраста од четири до четрнаест година. Поред домаћих атлетичара, на дистанцама прилагођеним узрасту, у дисциплинама кружна трка, трчање на 30 метара преко препона, штафета и слалом, надметали су се и чланови АШК „Темпо“ из Шапца.

-Имали смо велику подршку у организацији Атлетског Божићног митинга, што је наше прво такмичење у затвореном простору. Наше Спортско удружење постоји већ седам година и сада у својим редовима имамо преко четрдесеторо деце. Многи родитељи у нашем окружењу су препознали значај атлетике и упутили децу да се баве овим спортом већ од четврте године, што је важно пошто је у најмлађим узрастима све више проблема деформитета кичме, равних стопала и гојазности. Надам се да ћемо се и убудуће окупљати на овом митингу и да ће он постати традиционалан - рекао је Мирољуб Ћирић.

Атлетика Богатић део је пројекта Министарства просвете „Покренимо нашу децу“, а сарађује и са одбором за веронауку Епархије шабачке, која доприноси реализацији спортских манифестација овог удружења.
Мачва инфо

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa