Инфо

17. јануар 2020.17. јан 2020.
Биће смене у СНС

Биће смене у СНС

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће на изборима на пролеће више од 60 одсто листа на локалу водити други људи у односу на пре четири године, додајући да се ради о "великој промени руководећих кадрова у Србији", будући да је Српска напредна странка (СНС) на чијем је челу, у 97 одсто случајева има власт на локалу.

Вучић је на ТВ Прва рекао да ће након парламентарних избора бити "огромних промена и у Влади Србије што се тиче СНС", као и да је то странка која највише улаже у младе лидере.


"Што се Владе Србије тиче било је значајних промена али не довољних, биће их више у даљем периоду. Око 60 одсто људи ћемо да променимо, радимо системски и једини, у оквиру странке, имамо Академију младих лидера", казао је Вучић.

Он је рекао и да СНС у односу на друге велике странке има најмање некретнина у свом власништву, додајући да има "три или четири некретнине".

"Имамо две, три, четири некретнине, не више од тога. Ми улажемо у људе. СПС имају око 200 некретнина, Демократска странка има бар 50 некретнина, ми три или четири. Не мислим да је то суштина неке странке. Важно је имати своје псросторије али важнији су људи", казао је Вучић.

Он је рекао и да због лошег ваздуха, не критикује рад министра за заштиту животне средине Горана Тривана "зато што је из Социјалистичке партије Србије", већ да мисли "да има право на то зато што је фер према свима у Влади и зато што је штитио свакога од њих када су нападнути".
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa