Инфо

19. јануар 2020.19. јан 2020.
ОШ "Лаза К. Лазаревић"

ОШ "Лаза К. Лазаревић"

Отворен продужени боравак у Лазиној школи

На задовољство ученика, родитеља и колектива ОШ „Лаза К. Лазаревић”, а сагласношћу Министарства просвете, науке и техолошког развоја на захтев који је покренут од стране Савета родитеља и управе Школе, након тридесет и осам година отоврен је дугоочекивани продужени боравак.

Темељна припрема, поступање у складу са законском регулативом, иницијатива родитеља, велико залагање и марљиви радови, чија је реализација трајала дуже од годину дана, створили су идеалне услове да најмлаћи ученици „Лазине” школе уживају у простору продуженог боравка.



Капацитет од 90 метара квадратих, посебно обезбеђен улаз, чајна кухиња са свом пратећом опремом, савремени тоалети, простор за игру и учење, омогућиће да ученици у савременим условима, и уз употребу модерне технологије, обављају све активности уз подршку учитељице Цеце Којић.

Отварање продуженог боравка је од значаја за ОШ „Лаза К. Лазаревић”. Од понедељка, 13. јануара простор је отворен и у будћности ће га испуњавати дечја граја, смех, радозналост. Реализација различитих игара, културно-уметничких и спортских програма, решавање домаћих задатака и учење, од сада ће, у продуженом боравку, бити доступна и будућим првацима „Лазине” школе, наведено је на званичној фејсбук страници ове шабачке основне школе.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa