Инфо

29. јануар 2020.29. јан 2020.
Шанса је у замору Новљана

Шанса је у замору Новљана

У наставку Регионалне А1 лиге, ватерполисти "Шапца" у суботу гостују у Херцег Новом, једном од фаворита такмичења, учеснику Лиге шампиона "Јадрану". Шампион Црне Горе је велики фаворит, квалитетнији у односну на овдашњи тим и све осим њихове победе било једнако чуду. Ипак, Шапчани у добром расположењу, мотивисани и спремни путују у Црну Гору, надајући се да могу направити сензацију која би их одвела у плеј оф, истакнуто је на данашњој конференцији за медије клуба.

-Неколико репрезентативаца Црне Горе имају у саставу и то су им и кључни играчи. Играли су на Европском првенству, играли до краја такмичења и несумњиво су уморни и ми ћемо покушати то да искористимо. Свакако су квалитетнији и фаворити, но не путујемо тамо само да одиграмо утакмицу, већ да покушамо да играмо што боље. Наду нико не може одузети - истакао је Александар Ераковић.



Осим неколико дана паузе током празника, Шапчани нису имали одмор, већ су се припремали да понове игре од претходног пролећа.

-Јесте Куп би последњи такмичарски меч, али смо ми наставили пуним ритмом и током децембра и јануара. Спаринговали смо са Будвом, сада и Динамом из Москве и верујем да спремни дочекујемо наставак. Покушаћемо да изненадимо "Јадран", ма колико то било тешко - додао је голман Радослав Филиповић.

Утакмица је заказана за суботу, од 19 часова.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa