Инфо

25. фебруар 2020.25. феб 2020.
Србија рекла да "Да" за Лидлове производе

Србија рекла да "Да" за Лидлове производе

У великом независном истраживању, које је у децембру прошле године спровела агенција ИПСОС испитивањем више од 5700 становника Србије, тестирано је 258 производа Лидла, јединог савременог дисконта у Србији. Чак 77% испитаника оценило је Лидлове производе провереног квалитета као врло добре или одличне, чиме су потврдили да је управо асортиман, један од разлога због чега је овај трговински ланац постао избор за куповину великог броја потрошача Србије.


Потврда „Србија је рекла ДА производима из Лидла“ заснива се на истраживању које је укључило 5753 испитаника, оба пола и различите старосне доби, узраста од 18 до 60 година, из градова који репрезентују регионе Србије. Тестирани су прехрамбени и непрехрамбени производи, који се могу купити искључиво у Лидлу, са циљем провере задовољства локалних потрошача Лидловим брендовима, као што су Пилос - за млечне производе, Дулано - за месне прерађевине, Сагуаро – за воду, Фин Царре и Ј.Д. Гросс - за чоколаде, итд.


„Желели смо да већ у овој првој фази пословања чујемо мишљење потрошача о Лидловим производима које раније нису имали прилике да пробају у Србији. Јако смо поносни због чињенице да су у просеку, на овај број тестираних производа, 3 од 4 испитане особе процениле наше производе као врло добре или одличне. То нам је потврда да потрошачи цене то што смо се темељно посветили асортиману, посебно у виду провере квалитета и унапређења рецептура,“ изјавио је Даниел Петровечки, директор Набавке у Лидлу Србија.

За потребе Лидла производе многи велики произвођачи, светски познате компаније, али и изврсни домаћи добављачи, чиме се обезбеђују висок квалитет и повољне цене. Лидл, кроз широк дијапазон производа које нуди, омогућава потрошачима једноставну и „паметну“ куповину, при којој добијају додатну вредност за уложен новац. Ово је потврђено и признањем Best Buy Award Private Label 2019/2020 – које је ова компанија добила за најбољи однос цене и квалитета приватних робних марки у чак 21 категорији. Од јануара ове године, избор при куповини у Лидлу додатно је олакшао симбол „Твоја Лидл цена“ који представља синоним за посебно добру куповину, јер посебно истиче производе врхунског квалитета по изузетно повољним ценама.Најновији број

24. јун 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa