Инфо

26. фебруар 2020.26. феб 2020.
Бодови одлазе у Тополу

Бодови одлазе у Тополу

Оправдано се Драган Аничић прибојавао екипе из Бачке Тополе. Нажалост, страх се обистинио на терену и гости су славили 1:0, голом Тумбасевића.

Није пружио допадљиву игру тим ТСЦ-а, али је одиграо дисциплиновано и концентрисано у дефанзиви, онемогућивши Шапчане да упуте шут у оквир гола. У нападу су одиграли колико треба за један гол. Ипак у Мачви истичу незадовољство суђењем, истичући две ситуације, најпре гол гостију којем је претходило играње руком стрелца, а потом и поништен гол Николе Милинковића, због прекршаја над голманом Филиповићем.

Незадовољство није на конференцији за медије скривао ни тренер Драган Аничић, иако је спортски честитао ривалу.

-Золтан и његови момци су јако коректни и са те стране им честитам на победи и борби, међутим понављају се неке ствари сваке недеље, ево вечерас као и на прошлој утакмици и све док се ове ствари буду понављале ја нећу коментарисати утакмице и то је најблаже што могу да учиним. Кад будемо могли да изађемо на терен и кад будемо имали исте услове као противничка екипа онда ћу моћи да анализирам нешто и да причам о фудбалу. Не желим да користим неке теже речи, али немам више шта да кажем - рекао је Аничић.

Мачви нису ишли у прилог ни други резултати. Инђија је изненадила све и освојила бод против Црвене Звезде, док је Рад играо нерешено. Радник је победио у Крушевцу и сада је шабачки клуб последњи са десет бодова мање од прве безбедне екипе и четири од тима у бараж зони.

За викенд Мачва гостује у Новом Саду, екипи "Пролетера".

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa