Инфо

Берза

  • aero 900 ▲ 3,69%
  • ikrbg 70 ▲ 40,00%
  • jesv 6.002 ▼ -7,66%
  • niis 605 ▲ 1,00%
  • rso16142 114,63 ▼ -0,90%
  • stotn 125 ⚫ 0,00%
(2. април 2020.)

Данасње насловне стране

Данасње насловне стране
Београдски дневни листови на насловним странама издања од четвртка пишу о броју оболелих и умрлих од корона вируса у Србији и о последицама закључка Владе Србије којим је локалним кризним штабовима забрањено да износе податке о епидемији.

АЛО – Лист пише о жртвама корона вируса у Србији медју којима је и државни секретар Министарства заштите животне средине Бранислав Блажић "Члан Владе умро на свој родјендан".

БЛИЦ - "Број оболелих нас опомиње да морамо да водимо рачуна", рекла заменица директора Института "Батут" Дарија Кисић Тепавчевић. О могућем развоју епидемије лист пише: "Корону неће зауставити топло време".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Вирус убио секретара на рођендан", у Србији 28 смртних случајева у вези са корона вирусом, међу њима и државни секретар Министарства заштите животне средине Бранислав Блажић. У тексту "Кувар у притвору због лажи о карантину" лист пише о хапшењу Београдјанина који је на друштвеним мрежама објавио лажну вест о увођењу 24-часовног карантина у Србији.

ДАНАС - О последицама закључка Владе Србије којим је локалним кризним штабовима забрањено да износе податке о епидемији пише под насловом "Цензура на велика врата или стоп за дезинформације?". "Имамо предности у односу на Италију и Шпанију", каже епидемиолог Зоран Радовановић.

ИНФОРМЕР – "Прва жртва короне у Влади", лист пише о смрти државног секретара у Министарству за заштиту животне средине Бранислава Блажића.

КУРИР – "Црни дани за Србију", лист пише о епидемији корона вируса у нашој земљи. "Затварају се кладионице и фризерски салони", о новим мерама Владе поводом епидемије корона вируса.

ПОЛИТИКА - У тексту "Линч Дарије Кисић на друштвеним мрежама" о увредама упућеним заменици директора Института "Батут" која свакодневно обавештава јавност о току епидемије.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ – “Пакао у најави” лист пише о развоју епидемије корона вируса у Србији.
Извор: Бета

Најновији број

28. мај 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa