Инфо

4. април 2020.4. апр 2020.
Саопштење Министарства одбране Републике Србије

Саопштење Министарства одбране Републике Србије

Поводом тенденциозне изјаве градоначелника Шапца да објекат Економске школе "нисмо одмах кренули да опремамо, јер смо чекали одговор Министарства одбране везан за кревете и осталу опрему коју војска, иначе, даје за друге градове. Пошто смо добили негативан одговор, ми ћемо из сопствених средстава да организујемо овај смештај", коју су објавили поједини медији, а ради истинитог обавештавања јавности указујемо:

Војска Србије кревете расподељује тамо где то нареди републички Кризни штаб за сузбијање болести COVID-19. Зато смо одбили захтеве за креветима Зрењанина, Прокупља, Чачка и Шапца.

Срамно је што градоначелник Шапца Небојша Зеленовић покушава да Војску Србије прикаже као пристрасну или као организацију која има различит приступ различитим градовима. Зеленовић није рекао да у Шапцу Војска Србије обезбеђује Општу болницу и геронтолошку установу и да је на услузи свим грађанима.

Тражимо од градоначелника Шапца да се уздржи од политике у време борбе против вируса и да Војску Србије поштује као што је поштују сви грађани Србије којима служи.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa