Инфо

17. април 2020.17. апр 2020.
УСКРШЊА ЧЕСТИТКА  НАЧЕЛНИКА МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА ВЛАДАНА КРАСАВЦА

УСКРШЊА ЧЕСТИТКА НАЧЕЛНИКА МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА ВЛАДАНА КРАСАВЦА

Највећи хришћански празник, Ускрс, верници који време рачунају по Јулијанском календару, празник прослављају у недељу 19.априла 2020.године.Тим поводом начелник Мачванског управног округа Владан Красавац је црквеним великодостојницима,свештенству и верницима Српске православне цркве, упутио Ускршњу честитку и пожелео мир,здравље,срећу и радост.

У честитки начелника Владана Красавца се каже:
"Свим верницима који у недељу 19. априла 2020.године славе један од највећих хришћанских празника,упућујем најсрдачније честитке.Желим вам много здравља,радости и благостања.Овај највећи и најстарији хришћански празник прославите у кругу породице,са својим најмилијима у миру,здрављу,срећи,благостању и толеранцији.Почетком ове 2020.године све нас је задесила пошаст, која је однела велики број људских живота.Да би сачували свој живот и животе најмилијих овај празник проведите без окупљања, у свом дому и са најближима.

Ускрс је празник који се слави у спомен на Христово васкрснуће,његову победу над смрћу и над грехом.И ово велико зло које је задесило читаву планету победићемо ако будемо имали веру и поштовали савете који су нам упућени.
Црквеним великодостојницима,свештенству и верницима Српске православне цркве, упућујем најискреније жеље,традиционалним хришћанским поздравом :
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa