Инфо

9. јул 2020.9. јул 2020.
Фото: Б92

Фото: Б92

Ер Србија од 12. јула наставља са летовима за Шпанију

Национална авио компанија Ер Србија објавила је да ће 12. јула, летом на релацији Београд – Мадрид, започети обнову авио саобраћаја ка Шпанији, као први авио превозник који ће поново повезати Србију и ту медитеранску земљу.

Само дан касније, Ер Србија ће успоставити и летове за Барселону, наведено је у саопштењу.

Подсећа се да је Ер Србија летове до Мадрида и Барселоне покренула у јуну 2019, настављајући традицију свог претходника ЈАТ-а, који је до познатих туристичких одредишта у Шпанији саобраћао до 1998. године.

“Радује нас што обнављамо ваздушне мостове ка Мадриду и Барселони, двема дестинацијама које су одмах након увођења прошле године изазвале изузетно велико интересовање међу нашим путницима“, изјавио је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Јиржи Марек.

Национална авио компанија ће до шпанске престонице и велике медитеранске луке саобраћати два пута недељно, до Мадрида четвртком и недељом, а до Барселоне петком и понедељком.

Најављено је и да ће, када ред летења достигне пун капацитет, Ер Србија понудити добру мрежну повезаност из Шпаније преко Београда до Дубровника, Подгорице, Сарајева, Софије, Сплита, Тиране и Тивта.
Бета

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa