Инфо

16. јул 2020.16. јул 2020.
Фото: Данијел Љусић

Фото: Данијел Љусић

Компанија Бамби донирала више од 30 милиона динара за борбу против корона вируса

Компанија Бамби је од почетка кризе изазване епидемијом корона вируса у Србији донирала преко 30 милиона динара за више од 30 установа, организација и градова који су најтеже погођени вирусом. Од самог почетка кризе компанија Бамби је настојала да пружи подршку здравственим центрима који су на првој линији борбе са корона вирусом, а само у току овог месеца, значајном донацијом у неопходној медицинској опреми, помогнути су Инфективна клиника у Београду, Геронтолошки центар Бежанијска коса, Клинички центар Крагујевац, Општа болница у Ужицу, Општа болница Врање, као и болнице у Шапцу и Сурдулици. Компанија је раније медицинском опремом помогла и болницу у Пожаревцу. Током ванредног стања Бамби је донирао своје производе и здравственим радницима у свим већим здравственим центрима.

-Наши потрошачи су годинама уз Бамби и посебно наш бренд Плазма, за коју смо готово сви сентиментално везани и која је одавно постала омиљени производ и изван граница Србије. Управо зато смо и ми, као део заједнице, имали велику жељу и потребу да пружимо подршку и првенствено помогнемо свим храбрим здравственим радницима у овој тешкој борби против епидемије. У првој фази кризе покренули смо пројекат „Велика дела настају код куће“ и инспирисани управо потрошачима донирали производе, заштитну опрему и средства за наше здравствене раднике и бројне институције широм Србије. Како је ситуација у земљи и даље веома озбиљна, одлучили смо да помогнемо донирањем медицинске опреме установама у неколико градова- изјавио је Драган Стајковић, генерални директор компаније Бамби.

Од како је корона вирус захватио и Србију, Компанија Бамби се на бројне начине трудила да помогне свим грађанима у овим тешким данима, а посебно онима који се свакодневно боре са невидљивим непријатељем. Међу њима су и радници у трговинским радњама, тихи хероји ове борбе, којима је компанија Бамби поделила преко 12.000 пакета.

-Желимо да још једном позовемо све наше грађане, колеге, пријатеље и њихове породице да поштују прописане мере заштите, јер једино на тај начин бринемо о сопственом и о здрављу наших породица- поручио је Драган Стајковић, генерални директор компаније Бамби.




Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa