Инфо

14. март 2018.14. мар 2018.
Саобраћај умереног интензитета без ванредних застоја

Саобраћај умереног интензитета без ванредних застоја

БЕОГРАД, 14. марта 2018. (Бета) - Саобраћај је умереног интензитетима и на приоритетним путним правцима одвија се без ванредних застоја и прекида, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Видљивост је јутрос добра, сем на путевима на подручју Црног Врха и Великог Градишта, где је смањена због магле која успорава и отежава саобраћај.

Због наглих промена температура саветује се већи опрез и због појаве одрона земље и камена, који у великој мери могу да угрозе безбедну вожњу, а најчешће на путевима у вишим планинским пределима, дуж клисура и стенских усека.

Према подацима Управе граничне полиције на нашим граничним прелазима, на путничким терминалима задржавања су до 30 минута. Теретна моторна возила, на излазу из Србије, на прелазу Хоргош чекају око 180 минута, а на граничним прелазима Шид, Батровци и Келебија око 60 минута.
Често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске, тада задржавања могу бити вишесатна и дужа.

Од данас до 15. априла у периоду од 07.00 часова до 18.00 часова, ради се на демонтажи старе хаварисане заштитне ограде за возила на банкини, уредјењу банкина и монтажи нове сигурносне ограде за возила на деоници Газела – Сава Центар - Тошин Бунар – петља Змај, у правцу Београд – Добановци. За време изводјења радова за саобраћај ће бити затворена претицајна – лева саобраћајна трака у правцу Београд – Добановци, сваког дана парцијално у потезима до 1,5 километар.

До 22. марта у временском периоду од 09.00 до 15.00 изводиће се радови на на деоници ауто-пута од петље "Душановац" до петље "Ласта", у смеру Београд – Ниш. За време радова ће за саобраћај привремено бити затворена крајња лева (претицајна) саобраћајна трака.

Од 31. јануара изводе се радови на замени оштећеног асфалта на путу Београд – Обреновац – Шабац. Саобраћај ће се за време радова одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Од 15. марта до 1. августа доћи ће до измене режима саобраћаја због изградње леве коловозне траке ауто-пута, обилазница око Београда, у зони петље Остружница и на новом Обреновачком путу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa