Инфо

28. новембар 2020.28. нов 2020.
Данас прво извлачење у оквиру наградне игре Узми рачун и победи

Данас прво извлачење у оквиру наградне игре Узми рачун и победи

Прво извлачење награда, у оквиру игре "Узми рачун и победи 2020", пет аутомобила и стан у Београду, биће организовано данас, уз директан пренос на Првом програму Радио телевизије Србије у 17.55.

Грађани су од 15. октобра послали око 3,15 милиона коверата са прикупљеним фискалним рачунима.

Све коверте послате од 15. октобра биће у базену све до краја другог круга наградне игре и све време ће конкурисати за награде.

Све пристигле коверте равноправно конкуришу за награде, без обзира на одлагање претходног извлачења услед проглашења тродневне жалости у Србији, поводом смрти патријарха Иринеја.

Награде из одложене емисије биће додељене 26. децембра, у оквиру новогодишњег извлачења, последњег у првом кругу, када ће добитницима бити подељено 10 аутомобила ФИАТ "500Л" и два стана у престоници – један у Земунским капијама и један у Београду на води.

У наградној игри, коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају сви грађани Србије који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти, а слање коверата је бесплатно.

На поледјини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2020".

Организација наградне игре једна је од активности предвиђених Националним програмом за сузбијање сиве економије.

Према истраживању НАЛЕД-а, у претходном кругу наградне игре - Узми рачун и победи 2018, учествовало је 41 одсто грађана Србије, директно или преко чланова породице, који су послали више од 107 милиона фискалних рачуна и слипова, минималне процењене вредности од 37,4 милијарде динара.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa