Инфо

16. јануар 2021.16. јан 2021.
Фото: TV Šabac

Фото: TV Šabac

Последњи испраћај др Саше Јовановског

Лекар шабачке Опште болнице др Александар Јовановски сахрањен је данас, а последња почаст одата је комеморативним скупом у клубу Болнице. Од пријатеља и колеге опростили су се директор овдашње здравствене установе, колеге и бројни познаници недавно преминулог лекара.

-Шабачко здравство и шабачка болница остали су без врхунског стручњака, посвећеног лекара, предусретљивог колеге и искреног пријатеља. Изуезатн стручњак, још бољи човек, посвећено је обављао своју лекарску дужност од првог дана. Храбар, остављао је утисак да му се ништа не може десити - рекао је на комеморативном скупу, поводом смрти др Александра Јовановског директор Опште болнице Шабац, др Слободан Поповић.

Др Јовановски рођен је 1963. у Краљеву, у основној школи и Шабачкој гимназији био је ђак генерацје, а Медицински факултет Београдског универзитета окончао је у групи најбољих студената. Звање специјализанта стекао је 1997. године, а субспецијализацију из реуматологије 2004. године. Објавио је бројне научне радове у Србији и иностранству, стекавши звање примаријуса. У Општој болници је радио као лекар и начелник Интерног одељења.

Сахрањен је на Новом гробљу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa