Инфо

25. јануар 2021.25. јан 2021.
Главни и одговорни уредник "Подринских", Иван Ковачевић: Позив Тужилаштву и полицији да реагује

Главни и одговорни уредник "Подринских", Иван Ковачевић: Позив Тужилаштву и полицији да реагује

Цртање мете на чело мени и мојој породици од стране Александра Пајића траје већ неколико година. У емисијама на једној локалној телевизији, некад у „закупљеном“ термину“, на којој Александар Пајић одговара на сопствена питања овај човек без и мало стида, срама и одговорности износи лажи којима покушава да сакрије сопствену одговорност и неспособност окривљујући све оне који не пристају да га лажно хвале и величају. Али то му је, изгледа, мало па је почео лажи и мржњу, према „непослушним“ новинарима, да шири и путем саопштења сад из „његовог“ кабинета. Нажалост, његове лажи и мржња наилазе на плодно тле напредњачких ботова који перманентно, преко друштвених мрежа, врше претње и притисак на једини слободан медиј који се труди да професионално и часно ради свој посао.

Потпуно је јасно да екипа окупљена око Александра Пајића покушава, извртањем истине, да скене пажњу са његове одговорност за трагедију корисника Геронтолошког центра али и да га оправда пред повериоцима, који су му „купили“ власт и место градоначелника, зашто им дуг још није вратио.
Зато потпуно сам сигуран да коментар „Један метак реши стотину проблема... није упућен Александру Пајићу већ мени, Ивану Ковачевићу. Да се заустави писање и истина и да у том ћутањи и медијском мраку Александар Пајић новцем грађана исплати своја „дуговања“.

И, овде, сад и одмах мора да се умешају две важне институције: тужилаштво и полиција. Да се види ко стоји иза поменутог али и оног другог коментара: „Ковачевићу тај метак може и теби да се деси...“
Такође, време је да се пронађе и администратор фејсбук странице „Будућност Шапца“ против кога смо тужилаштву већ подносили пријаву због говора мржње и претњи а они нису реаговали.
Ствари су се, очито је, отргле контроли а у случају да се догоди нека трагедија, која је у најави, кривац неће бити само Александар Пајић већ и тужилаштво и полиција који прикривају његова злодела! И то мора да се зна!

А јавност и грађани Шапца треба добро да размисле како то, и зашто, да уместо похвала што смо имали храбрости да изнесемо истину о здравственом стању корисника Геронтолошког центра, чиме смо, сигуран сам, спречили трагедију много већих размера и спасли бројне животе добијамо увреде и претње смрћу.



Иван Ковачевић

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa