Инфо

19. јун 2021.19. јун 2021.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за суботу, 19. јун

Насловне стране за суботу, 19. јун највише пишу о Резолуцији о геноциду у Сребреници, коју је усвојила Скупштина Црне Горе, дијалогу Београда и Приштине и другим темама.

БЛИЦ - Лист пише о Резолуцији о геноциду који је усвојен у Црној Гори, "Велика криза власти у Црној Гори". Председник Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић за лист о Косову, "Зашто је лош, али реалан замрзнути конфликт".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Кривокапић и Бечић Србима ударили жиг геноцидних". Путовање у Грчку у време пандемије корона вируса, "Хиљаде аранжмана за Грчку висе о концу".

ДАНАС - "На помолу ново захлађење односа Подгорице и Београда". Лист пише какви су могући домети рада Комисије за истраживање смрти од ковида током 2020. године, "Истина може да остане закопана".

ПОЛИТИКА - Интервју са министарком рударства и енергетике Зораном Михајловић, "Не разумем дилему да ли ће Вучић остати на челу СНС-а". Председница Владе Србије Ана Брнабић на Самиту Аустрије и Западног Балкана, "Србија нудила компромис, Курти блокирао регион".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa