Инфо

17. април 2018.17. апр 2018.
Јордовић и Митровић

Јордовић и Митровић

Никоме лако против нас

У плеј оф "Металопластика" улази без притиска, али не и без амбиција. Улогу фаворита препуштају СЕХА лигашима и "Железничару", но већ од првог кола ће покушати да поквари планове фаворитима.
-Јесен је била слаба и од старта пролећа смо се суочили са притиском низа победа како би остварили планове. Успели су ови играчи то, победили су девет пута, изгубили само два пута, а и у тим мечевима смо били потпуно конкуренти. Највеће заслуге иду играчима и корстим и ову прилику да им честитам још једном. Ових десет мечева је велико богатство за наше младе играче. Нисмо фаворити, али већ у Паневу ћемо покушати да изненадимо јаку екипу. Они су искусан, добар тим, имају и квантитет и квалитет. Наша предност је што нема пресије. Биће промене у нашој игри, дуга клупа ће играти важну улогу и за успех је неопходно да сви, ма колику улогу имали, свој део задатка одраде на најбољи начин - истакао је тренер Јордовић.
-Кроз десет утакмица ће млади играчи сазревати, а у преокрету сезоне смо нашли снагу и ми старији. Важан је тим, не појединац и тај приступ нам је донео успех. Притисак је сада на другима, не на нама, али нисмо задовољни само учешћем, тежимо успеху у свакој утакмици. У Панчеву је "Динамо" фаворит, али ми нисмо без шанси и покушаћемо сваку прилику да искористимо - додао је капитен Милош Митровић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa