Инфо

18. април 2018.18. апр 2018.
Наталија, Сава, Исидора и Огњен

Наталија, Сава, Исидора и Огњен

КОЊИЧКИ КЛУБ “ТАУР” СРЕДЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ШКОЛЕ

После 55 година шабачки препонаши на званичном такмичењу

Пауза дужа од пола века. Прва медаља као ветар у леђа. Жеље за будућност: бити бољи, вештији, успешнији,али пре свега се добро дружити и уживати
Протеклог викенда на Априлском турниру у прескакању препона у Београду, Коњички клуб “Таур” шабачке Средње пољопривредне школе освојио је једну златну медаљу. Иако се у спорту сваки успех, а поготово онај крунисан најсјајнијим одличјем вреднује, овог пута, признање је остало у благој сенци чињенице да су се шабачки препонаши после паузе дуже од пола века нашли на званичном такмичењу.
У историју локалног коњичког спорта су се уписали Наталија Ђурић, Исидора Савић, Огњен Јанковић и Сава Марковић. Наталија је свом Клубу донела злато, али је целом тиму учешће на турниру било драгоцено искуство и одличан подстрек за даље.
Са друге стране, ни бенефити самој Средњој пољопривредној школи нису ништа мањи. Појављивање на такмичењу под окриљем Савеза за Коњички спорт Србије побудило је велико интересовање за узгајиваче спортских коња, смер који је у Пољопривреној школи у Шапцу недавно заживео.
ОПШИРНИЈЕ У ШТАМПАНОМ ИЗДАЊУ
Т.Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa