Инфо

28. јул 2021.28. јул 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Асфалтиране две улице у Богосавцу

Мештани Богосавца претходних дана добили су два асфалт у две важне улице, наставак Поцерске улице и улицу која спаја улицу Првог маја са Липолишким путем. Ови путеви су урађени у оквиру реконструкције путне инфраструктуре Јевремовац - Маови - Богосавац за коју је издвојено укупно 58 милиона динара.

Пре овога, у априлу прошле године је урађен и пут према Липолисту од 2,4 километра, који јенајкраћа веза мештана Липолиста, Петковице и Беле Реке са Шапцом. Такође и пут од Шапца ка Радовашници, дужине 19,2 километра пролази кроз Богосавац.

-Захваљујући свему што је урађено у последње време Богосавац не личи на оно што је био пре две године. Није нас било лако ни саслушати, а да не причам о томе колико је било тешко реализовати ове пројекте и колико нам значе. Још више од тога нам значи што у Градској управи сада имамо људе који разумеју наше потребе и реализују их. Имамо још планова за ову годину. Тоје део ограде на школском дворушту, градња капале, а издвајамо и новац за вртић који очекујемо у наредним годинама, рекао је председник Савета Месне заједнице др Милан Пантићи захвалио у име свих мештана Богосавца Граду Шапцу, градоначелнику Александру Пајићу и Републици Србији.

Фото: Глас Подриња


Мештане у Поцерској улици данас је обишао градоначелник Шапца Александар Пајић и разговарао са њима о томе које су им још приоритетне потребе на којима се може радити.

Фото: Глас Подриња


-Путеви спајају људе, а спајају и град Шабац са својом државом. Мало је потребно да људи буду задовољни. Пут у Поцерској улици, дужине 250 метара, као и пут у улици Првог маја од 110 метара били су приоритетни за мештане Богосавца. Савет Месне заједнице је упутио захтев Градској управи. Нису имали довољно новца, међутим, ту је држава да, са својим капацитетима, све оно што је обећано испуни. Председник Александар Вучић делима показује колика је приврженост Шапцу и његовим грађанима. Наставићемо да радимо и даље. Осмеси ових људи говоре све. Само они који су били у прашини, који су пут “заливали” да би могли да дишу и осуше веш, могу да схвате колико је значајно све што радимо, рекао је градоначелник Пајић и додао да ће обићи и сва остала места и потрудити се да све што је важно грађанима, како у селу, тако и у граду, испуне.

Фото: Глас Подриња


Иако 110 метара асфалта није много, за мештане улица Првог маја има огроман значај, јер им пут према Шапцу скраћује за 2,5 километара.

Фото: Глас Подриња

Глас Подриња

Најновији број

16. септембар 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa