Инфо

30. јул 2021.30. јул 2021.
Глас Подриња/посета школи у Дреновцу

Глас Подриња/посета школи у Дреновцу

Реконструкција школе у Дреновцу

У току је реконструкција зграде основне школе „Ната Јеличић“ у Дреновцу. Вредност ове инвестиције је 2,2 милиона динара а новчана средства су издвојена из буџета града Шапца.

О значају радова, али и стварању једнаких услова школовања у градским и сеоским срединама говорио је градоначелник Шапца др. Александар Пајић.

-Град Шабац је град знања и потрудићемо се да све сеоске средине имају потпуно исте услове за рад, као што је то у граду. Улагање у знање је приоритет града Шапца и трудићемо се да значајна средства усмеримо у оне приоритете који су бутни, како би ученици своје потенцијале могли да искористе на прави начин - додао је градоначелник.

Глас Подриња



-У наредном годинама ћемо се трудити да наставимо са реконструкцијом, како средствима из градског буџета тако и заједно са месном заједницом Дреновац која је у претходном периоду издвајала значајна средства за своје ученике.

Ову школу похађа 107 ученика а све учионице опремљене су мултимедијалном опремом.


Директор основне школе „Ната Јеличић“ Зоран Старчевић захвалио се градоначелнику и представницима месне заједнице. Објаснио је планиране фазе у реконструкцији ове зграде и битност ове инвестиције.

Глас Подриња / школа у Дреновцу


-Прва фаза се односи на санацију кровног покривача и лимарске радове. Ово је озбиљна инвестиција где је град препознао да ученици треба да имају потпуно исте услове за рад и учење као и ученици у градском језгру. Друга и трећа фаза односиће на изолацију и постављање фасаде као и унутрашње радове, молерске, замена столарије, поправка подова.

Ж.П.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa