Инфо

30. април 2018.30. апр 2018.
Зајмовић, Тенжера и Цар (ВК "Шабац")

Зајмовић, Тенжера и Цар (ВК "Шабац")

Храбро против Партизана

После лошег наступа у Новом Саду, али и низа историјских достигнућа у овој сезони, шабачки ватерполисти дочекују у среду београдски "Партизан", актуелног лидера, освајача Купа Србије и браниоца титуле. На конференцији за медије, сви у клубу обећавају бољу игру у Новом Саду и храбар наступ, а иако препуштају улогу фаворита Београђанима, не одустају од бодова.
-Тежак је сраспоред, али како нама, тако и другима. У Новом Саду смо показали да можемо одиграти испод својих могућности знатно, као што су утакмице пре тога показале да можемо знатно и изнад. По мени је "Партизан" најјачи тим лиге. Они јесу млади, али стасавају у Лиги шампиона, у утакмицама са јачим тимовима. Осим тога, током лета они раде са репрезентацијом, у различитим категоријама, а ту лежи период највећег напретка. Као млад тим су склони осцилацијама, а наше је да искористимо њихове падове - истакао је тренер Мирсад Зајмовић.
-Партизан је млад, али са 14 играча једнаких квалитета и то је њихова снага. Велика ротација ствара, може се рећи, "ефекат машине", те ако дозволите да вас "ухвати" будете у проблему. У Купу смо успели да их сведемо на мањи број голова и били смо близу успеха. Надам се да ћемо и сутра успети у намери да их зауставимо и не дозволимо да наметну свој ритам - рекао је првотимац Никола Цар.
Меч против Партизана почиње у среду од 20 часова на Градском базену.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa