Инфо

25. новембар 2021.25. нов 2021.
грaдoначелник Шапца са сарадницима обишао реализоване  радове на реконструкцији спортског терена oсновне школе у Петловачи (Фото: Глас Подриња)

грaдoначелник Шапца са сарадницима обишао реализоване радове на реконструкцији спортског терена oсновне школе у Петловачи (Фото: Глас Подриња)

Реконструисан спортски терен Основне школе "Јован Цвијић" у Петловачи

Грaдoначелник Шапца др Александар Пајић са сарадницима обишао је данас реализоване радове на реконструкцији спортског терена Основне школе "Јован Цвијић" у Петловачи. Овом приликом је изјавио да Шабац наставља активности на стварању приближно истих услова за школовање деце у селу и граду.
Фото: Глас Подриња

Конкретно у овој образовној институцији, старој 180 година обишли су изведене радове на реконструкцији спортског терена, чиме су створени знатно бољи услови за психофизички развој деце и квалитетније извођење наставе. То је коштало око 1,8 милиона динара, а средства су обезбеђена делом из враћеног пореза на имовину грађана Петловаче, а делом из градског буџета.

-Промењена је и столарија у школи (1,5 милиона динара из градског буџета). Радићемо на изградњи нове школске ограде, електро мреже у овом делу и видео надзору. Све то заслужују ученици, њих 160 у школи и 30 у предшколском образовању, поред врло прометног пута. Град Шабац је град будућности и сваки ученик, сваки мештанин нам је подједнако значајан, поручио је градоначелник Пајић.

Квалитетнији услови за извођење наставе физичког (Фото: Глас Подриња)


Захваљујући се на свему, директор школе Владимир Симовић је изјавио да ово има велики значај, како за квалитетније извођење наставе физичког, тако и будуће инвестиције за наставу информатике. Позвао је градоначелника на прославу 180. годишњице школе, а у сличном тону говорио је и Ненад Врућкић, председник месне заједнице Петловача који је додао да асфалтирани терен школе користе и други, али пре свих млади, за разне спортске активности у поподневним сатима и у толико је ова вредна инвестиција значајнија за грађане Петловаче.
Љ.Ђ.
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa