Инфо

15. јануар 2022.15. јан 2022.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за суботу, 15. јануар 2022. године

Београдски дневни листови у изадњима за суботу, 15. јануар највише пишу о омикрон соју корона вируса, о референдуму о промени Устава, који ће бити одржан у недељу и о другим темама.

АЛО - О позивима министара на гласање за уставне промене "Мали: Да гласамо на референдуму за независно судство".

БЛИЦ - О омикрон соју корона вируса: "Омикроном заражено 80 одсто оболелих". Нови трагови о несталом младићу Матеју Перишу: "Матеј свесно знао где иде?!".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О одлуци Аустралије да одузме визу Новаку Ђоковићу: "Пореметили би овејаног криминалца, а камоли Ђоковића".

ДАНАС - О референдуму који ће бити одржан у недељу: "Референдум успео ако за промену гласа већина". О великом броју новооболелих од коронавируса: "'Прва помоћ'за дуге редове је код приватника".

ИНФОРМЕР - Лист на насловној страни пише о корона вирусу, опозицији и тенисеру Новаку Ђоковићу.

КУРИР - О проблемима најбољег тенисера на свету: "Аустралијске власти малтретирају Новака као највећег криминалца". Лист пише: "Вучић замолио Додика да се РС врати у институције и да се ту бори за права и интересе српског народа".

НОВА - Интервју са бившом тенисерком Барбаром Шет: "Новак пролази кроз ноћну мору". О најављеним протестима за данас поподне: "Блокаде на пет локација док не оде 'Рио Тинто'".

ПОЛИТИКА - "Притисак на тријажне центре и ковид болнице", извештава лист. "Блокада референдума на Косову и Метохији и рушење Бриселског споразума-Курти пркоси САД и ЕУ", пише лист.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише да Запад хоће да забрани наредне турнире Ђоковићу "После терора у Аустралији крај Ђоковићеве каријере".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa