15. januar 2022.15. jan 2022.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za subotu, 15. januar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi u izadnjima za subotu, 15. januar najviše pišu o omikron soju korona virusa, o referendumu o promeni Ustava, koji će biti održan u nedelju i o drugim temama.

ALO - O pozivima ministara na glasanje za ustavne promene "Mali: Da glasamo na referendumu za nezavisno sudstvo".

BLIC - O omikron soju korona virusa: "Omikronom zaraženo 80 odsto obolelih". Novi tragovi o nestalom mladiću Mateju Perišu: "Matej svesno znao gde ide?!".

VEČERNjE NOVOSTI - O odluci Australije da oduzme vizu Novaku Đokoviću: "Poremetili bi ovejanog kriminalca, a kamoli Đokovića".

DANAS - O referendumu koji će biti održan u nedelju: "Referendum uspeo ako za promenu glasa većina". O velikom broju novoobolelih od koronavirusa: "'Prva pomoć'za duge redove je kod privatnika".

INFORMER - List na naslovnoj strani piše o korona virusu, opoziciji i teniseru Novaku Đokoviću.

KURIR - O problemima najboljeg tenisera na svetu: "Australijske vlasti maltretiraju Novaka kao najvećeg kriminalca". List piše: "Vučić zamolio Dodika da se RS vrati u institucije i da se tu bori za prava i interese srpskog naroda".

NOVA - Intervju sa bivšom teniserkom Barbarom Šet: "Novak prolazi kroz noćnu moru". O najavljenim protestima za danas popodne: "Blokade na pet lokacija dok ne ode 'Rio Tinto'".

POLITIKA - "Pritisak na trijažne centre i kovid bolnice", izveštava list. "Blokada referenduma na Kosovu i Metohiji i rušenje Briselskog sporazuma-Kurti prkosi SAD i EU", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - List piše da Zapad hoće da zabrani naredne turnire Đokoviću "Posle terora u Australiji kraj Đokovićeve karijere".
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa