Инфо

17. јануар 2022.17. јан 2022.
Насловне стране

Насловне стране

Београдски дневни листови на насловним странама највише пишу о депортацији тенисера Новака Ђоковића из Аустралије, референдуму о уставним променама у правосуђу и о вирусу корона.

АЛО - Лист на насловној страни преноси вест о депортацији Новака Ђоковића, као и реакције на одлуку аустралијских власти.

БЛИЦ - "Новак: Разочаран сам, треба ми одмор", о реакцији Ђоковића после депортације из Аустралије. Лист је објавио своју традиционалну листу најмоћнијих људи у медијима.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Прогнан због изјаве", о одлуци аустралијских власти да тенисеру Новаку Ђоковићу ускрате боравак у тој држави. "Србија гласала за независно судство", лист пише о референдуму о уставним променама у правосуђу.

ДАНАС - "Референдум ће успети али ништа неће променити ", преноси лист изјаву лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа о референдуму о уставним променама у правосуђу. "Насилна предаја титуле, можда и трона" - о депортацији тренисера Новака Ђоковића из Аустралије.

ИНФОРМЕР - Лист пише о смрти тинејџерке услед инфекције корона вирусом, као и о депортацији тенисера Новака Ђоковића.

КУРИР - "Косово је дужно да спроводи све обавезе", каже за тај лист Габријел Ескобар, заменик помоћника америчког државног секретара задужен за јужну и централну Европу.

НОВА - "Новаче, идемо даље, напад на Париз", порука је листа тенисеру Новаку Ђоковићу после одлуке аустралијских власти да га депортују. "Велике шансе да је омикрон крај короне ", изјавио је вирусолог Миланко Шеклер.

ПОЛИТИКА - "Аустралија протерала свог шампиона и добротвора", о одлуци аустралијских власти да депортују тенисера Новака Ђоковића. "Грађани одлучивали о правосуђу", лист пише о референдуму о промени Уставу у области правосуђа.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист ипише о британском истраживању, под насловом "Крај короне".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa