Инфо

17. јануар 2022.17. јан 2022.
Pixabay

Pixabay

Јутро са сунчаним интервалима, поподне наоблачење

У Србији ће данас ујутру бити слаб и умерен мраз, на југу понегде и магла, пре подне умерено облачно са сунчаним интервалима уз слаб до умерен, на истоку Србије јак западни ветар, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

После подне се очекује јаче наоблачење, које ће у планинским пределима источне Србије условити слаб снег, а увече и током ноћи пролазне падавине (киша и снег) местимично се очекују и у осталим крајевима.

Дуваће умерен и јак северозападни ветар, јутарња температура ће се кретати од минус девет до минус два степена Целзијуса а највиша дневна од четири до девет степени.

У Београду ће ујутру бити слаб до умерен мраз, пре подне ће бити умерено облачно са сунчаним интервалима уз слаб југозападни и западни ветар а затим облачно и углавном суво. Северозападни ветар ће бити у појачању, а увече је могућа слаба краткотрајна киша.

Јутарња температура ће се кретати од минус пет до минус један степен Целзијуса, а највиша дневна око шест степени. Током ноћи се очекује разведравање.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa