Инфо

17. мај 2018.17. мај 2018.
Градско веће: у Шапцу приоритет социјална заштита и инклузија

Градско веће: у Шапцу приоритет социјална заштита и инклузија

Чланови Градског већа града Шапца усвојили су на данашњем заседању Предлог о формирању Мобилног тима за социјалну инклузију Рома и Предлог да се корисницима Поносне картице 2018 „Цена минус за 3 плус“ обезбеди попуст од 50 одсто за улазнице на Градски базен.
Усвојен је и Предлог решења о измени режима саобраћаја-Забрани саобраћаја због одржавања манифестације „Матуранска парада 2018“. Већници су подржали предлог да се у петак, 18. маја, у времену од 11:15 до 11:45 часова, због одржавања манифестације “Матурантска парада 2018” забрани саобраћај у делу Поцерске, Масарикове, цара Душана, Доситејеве, Церске, Браће Недића, Војводе Мишића, Косте Амбрашевића, Патријарха Павла и у делу улице Трг ђачког батаљона.
Усвојен је и Предлог решења о одобравању постављања саобраћајне сигнализације на општинским путевима и улицама у насељима у Шапцу, због обележавања међународне бициклистичке руте „Савска рута“.
Чланови Градског већа усвојили су и Предлог решења о одобравању постављања саобраћајног знака „Ограничење брзине 30 км/сат“ у улици Врановача у селу Змињак.



Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa