Инфо

29. март 2022.29. мар 2022.
најбољи појединци: Небојша Грујић и Уна Обреновић (фото: Глас Подриња)

најбољи појединци: Небојша Грујић и Уна Обреновић (фото: Глас Подриња)

Признања за најбоље у избору Спортског савеза Шапца

Спортски савез Шапца 42. пут бирао је најуспешније спортске представнике у претходној години којима је на данашњој свечаности доделио признања.

највиша, специјална, посебна признања и постхумне плакете (фото: Глас Подриња)


Лауреат међу спортисткињама је првотимка Медицинара, репрезентативка Србије у млађим категоријама, најмлађи капитен шабачког клуба Уна Обреновић.

-Признање је част која доноси понос и одговорност. Трудићу се да сваког дана напредујем, будем боља и доприносим успесима екипе. Надам се да ћу и наредних година резултатима завредети да будем у конкуренцији за спортска признања. Волела бих да то заслужим носећи и репрезентативни дрес, а сан је наступ на Олимпијским играма у будућности – представља нам жеље Уна Обреновић.

Колега по признању, искусни олимпијац из Рија и узданица српског кајака Небојша Грујић завредео је пехар најбољег спортисте у избору Спортског савеза Шапца.

-Шабац је спортски град, конкуренција је увек бројна и јака, а када у таквим условима баш ви будете изабрани за најбољег, то је велики подстрек. Бројна такмичења су пред нама ове године и надам се да ћу остварити високе циљеве и тако оправдати и ову титулу – обећао је Небојша Грујић, репрезентативац и члан КК „Зорка“.

Обећана континуирана подршка спорту у Шапцу (фото: Глас Подриња)


Подршку на путу успеха својим спортистима пружаће, као и до сада, Град Шабац уверава градоначелник Шапца.

-Град Шабац издваја више од 200 милиона динара за спорт, за клубове, инфраструктуру како би наши спортисти имали услове за тренибг и постизање врхунских резултата. Призанња Спортског савеза Шапца су значајна, јер Савез обједињује све видове спорта, школски, рекреативни, аматерски и професионални. Признања су награда за спортисте, али и показатељ за Град да заједно са својом државом, савезима, Министарством омалдине и спорта можемо направити врхунске резултате – рекао је др Александар Пајић, градоначелник Шапца.

Најбољи спортски колектив је Теквондо клуб „Винер Чиви“, лауреати међу младим спортисима су: Јана Лукић (ТК Летњиковац) и Жељко Тодоровић (АК Цер). Најбољи спортски стручњак је Немања Личанин (ВК Шабац), спортски радник Тања Илић.

председник ССШ Милан Ђенадић (фото: Глас Подриња)


Уз највиша спортска признања, додељена су посебна, специјална признања, као и постхумне плакете за допринос развоју и унапређењу спорта оних који више нису са нама.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa