Инфо

22. мај 2022.22. мај 2022.
Бета

Бета

Сутра на северу и истоку претежно сунчано, у осталим крајевима промењиво облачно

У Србији ће сутра на северу и истоку бити претежно сунчано, повремено уз малу до умерену облачност, у осталим крајевима променљиво облачно, у југозападној, јужној и југоисточној Србији местимично с кишом и локалним пљусковима са грмљавином, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Увече и током ноћи у северним и централним пределима ће бити променљиво облачно, понегде с кишом или пљуском са грмљавином.

Дуваће ветар у већем делу слаб, променљив, на истоку Србије умерен, северозападни. Најнижа температура ће се кретати од 10 до 14 степени Целзијуса, а највиша од 24 до 29 степени.

У Београду ће бити претежно сунчано, повремено уз малу до умерену облачност. Увече променљиво облачно, повремено са краткотрајном кишом или пљуском уз могућност грмљавине. Дуваће слаб, променљив ветар. Најнижа температура ће бити од 12 до 14 степени Целзијуса, а највиша око 27 степени.

У Србији ће у уторак и среду бити претежно сунчано и веома топло, средином дана и после подне уз локални развој облачности понегде са краткотрајном кишом или пљусковима са грмљавином и то углавном у брдско-планинским пределима. Од четвртка ће бити променљиво облачно, нестабилно и мало свежије, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa