Инфо

23. мај 2022.23. мај 2022.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за понедељак, 23. мај

Београдски дневни листови на насловним странама издања за понедељак, 23. мај 2022. године пишу о ширењу мајмунских богиња у свету, трошковима школовања у Србији, изборима.

БЛИЦ - О удесима у Србији током викенда: "За 24 сата погинуло шест особа". Лист доноси истраживање "Колико маме и тате кошта школска година".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Изјава вирусолога Миланка Шеклера о богињама које се шире у свету: "Мајмунске богиње нису велика претња". Под насловом "Загреб опет Вучићу прети оптужницом" - о новим потезима Хрватске.

ДАНАС - Лист доноси оцене аналитичара у тексту под насловом: "Светлана Бојковић: Власт продаје нашу земљу и наше животе". О истраживању студената Факултета политичких наука: "Млади идеолошки не разликују СНС, СПС, ДСС и ССП".

НОВА - О школаринама на факултетима у Србији: "Школарине од 560 до 2.000 евра за студенте". Лист пише да један члан владајуће Српске напредне странке тврди да је на изборима било махинација у општини Врачар: "Напредњаци су ме пријавили на лажну адресу због избора".

ПОЛИТИКА - Интервју са министром просвете Бранком Ружићем: "Србија ће у науци тек да пружа свету много". Лист пише и да "Нашој земљи недостаје 350 судија".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa