Инфо

27. јун 2022.27. јун 2022.
Бета

Бета

Насловне стране за понедељак, 27. јун 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама данашњих издања највише пишу о предстојећем топлотном таласу, сукобу бивше државне секретарке Министарства унутрашањих послова Дијане Хркаловић и министра одбране Небојше Стефановића, а баве се економским и спортским темама.

АЛО У тексту "Срби заробљени на аеродромима" лист пише о кашњењу и отказивању летова широм Европе.


БЛИЦ "Како преживети десет дана "пакла" на 35 + степени", о тропском таласу који стиже из Африке. "Највеће гужве за психологе, логопеде и биохемичаре", о пријемним испитима на факултетима.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ "Наш пут је ЕУ али се уздамо у наше снаге", изјава је председника Србије Александра Вучића. "Данас по ваучере од 15.000 динара", о подстицајној мери за домаћи туризам.

ДАНАС "У Србији је на делу равнотежа страха", о томе како дипломате виде сукоб министра одбране Небојше Стефановића и бивше државне секретарке Министарства унутрашњих послова Дијане Хркаловић. "Горан Весић је у кампањи за министра културе, а припали би му и медији", о сазнањима у вези са будућим ангажманом донедавног заменика градоначелника Београда.

ИНФОРМЕР О хапшењима у Војсци Србије "Покрали милионе, па то књижили као војну тајну". "Како да се пријавите, кад добијате новац, где можете да летујете" о ваучерима за летовање у Србији.

КУРИР Са отварања аеродрома у Крушевцу, лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића "Поносан сам на то колико се Србија променила". "Забрана абортуса гура САД у грађански рат" о протестима широм Америке које је изазвала одлука Врховног суда.

НОВА "Дијанина пријава против Стефановића доказ да гледамо изрежирани ријалити", о сукобу бивше државне секретарке Министарства унутрашњих послова Дијане Хркаловић и министра одбране Небојше Стефановића, "Путници из Србије заробљеним по аеродромима у Европи", о колапсу авиосаобраћаја.

ПОЛИТИКА "Ауто пут до Крушевца до краја године", о посети председника Србије Александра Вучића Расинском округу."Ђоковић жели да достигне Сампраса", о почетку тениског турнира у Вимблдону.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ "Врх полиције кријумчари цигарете из Црне Горе", о заплени товара од 50 тона цигарета.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa