Инфо

20. септембар 2022.20. сеп 2022.
www.bogatic.rs

www.bogatic.rs

Одржана 31. седница Општинског већа општине Богатић

У малој сали Скупштине општине Богатић у уторак је одржана 31. седница Општинског већа општине Богатић. Чланови Општинског већа разматрали су укупно 13 тачака дневног реда, а седницом је председавао председник Општинског већа Милан Дамњановић.

www.bogatic.rs

Чланови Општинског већа једногласно су утврдили предлог Одлуке о другој измени и допуни Одлуке о одређивању вршилаца комуналних делатности и начину поверавања обављања комуналних делатности на територији општине Богатић, као и предлог Закључка о усвајању Елабората о оправданости отуђења грађевинског земљишта без накнаде стицаоцу "Инфофин" д.о.о. Лозница - Инвестиција за изградњу хотела са отвореним и затвореним базенима и пратећим садржајима.

Такође, утврђен је предлог Закључка о давању сагласности на Програм рада Културно-образовног центра Богатић за 2023. годину са пројекцијом за 2024. годину и предлог Закључка о давању претходне сагласности за расписивање јавног конкурса за именовање директора Културно-образовног центра Богатић.
www.bogatic.rs

Донет је Правилник о организацији и систематизацији радних места у општинској управи,општинском правобранилаштву и посебним организацијама општине Богатић

Неколико тачака дневног реда односило се на програм пословања ЈКП „Богатић“ Богатић.
Извор: www.bogatic.rs

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa