Инфо

29. септембар 2022.29. сеп 2022.
Дом здравља Шабац/ Фејсбук страница

Дом здравља Шабац/ Фејсбук страница

Директорка Дома здравља Шабац на конференцији лекара Опште медицине

Конференција лекара Опште медицине Србије са међународним учешћем одржана је у Врњачкој Бањи од 22. до 25. септембра. Конференцију је отворио председник Српског лекарског друштва проф. др Радоје Чоловић, а присутне поздравила председница српског лекарског друштва др Драгана Балановић.

Дом здравља Шабац/ Фејсбук страница


Конференцији је присуствовала директорка Дома здравља „Др Драга Љочић“ др Јасмина Станковић , као и пет лекара опште медицине из СЗЗЗОС : др Весна Алија Николић, др Ана Петровић, др Ивана Анђић Мартиновић, др Славица Урошевић и др Гордана Петров Савић.

Поред низа предавања о хипертензији, предијабетесу, дијабетесу астми, говорило се и о иритабилном цревном синдрому, хемороидима. Предавање о антивирусним лековима и и искуствима са КОВИД 19 инфекцијом одржао је проф. др Горан Стевановић, директор Клинике за инфективне и тропске болести.

Дом здравља Шабац/ Фејсбук страница

Гошће из Хрватске и Словеније које су изнеле су своја искуства у раду лекара опште медицине. На овом скупу је одржано и предавање о лечењу гојазности и приказан Национални водич добре клиничке праксе који је дељен присутнима у току предавања.
Извор: Дом здравља Шабац/ Фејсбук страница

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa