Инфо

30. септембар 2022.30. сеп 2022.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за петак, 30. септембар 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 30. септембар највише пишу о нацрту статута Заједнице српских општина на Косову, о предстојећем попису становништва и о другим темама.

БЛИЦ - Лист пише о иницијативи "Силоватељи не смеју на улицу без контроле!". О медјународним састанцима председника Србије Александра Вучића "Вучићев маратон осам састанака за осам дана".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о нацрту статута Заједнице српских општина на Косову "Срби таоци Уставног суда лажне државе". "Без психолошкиња и туризмолошкиња у ђачким књигама", лист наводи да је родно осетљив језик "пао" код просветних власти.

ДАНАС - Интервју са председавајућим Председништва БиХ Жељком Комшићем "У односу према Босни и Херцеговини, Хрватска све сличнија Србији". "Власт не жели да разговара о Старици", изјава посланика и председника Одбора за заштиту животне средине Александра Јовановића Ћуте.

ИНФОРМЕР - Лист преноси, "Путин данас припаја исток и југ Украјине".

КУРИР - О ценама екскурзије у школама, "Зашто неки професори за екскурзију узму 1.300 евра".

НОВА - "Генерални секретар владе штитио Беливуков клан", лист пише да полицијске белешке указују на спрегу власти са криминалом. О приводјењу више особа у Подгорици због сумње да су одавали информације Москви "Руски шпијун службеник администрације Црне Горе".

ПОЛИТИКА - О предстојећем попису становништва "Градјани одговарају на 69 питања". "Енергетским предузећима 900 милиона евра на зајам", о помоћи државе јавним предузећима.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - О захтевима које Запад има према Србији, "Запад тражи да ухапсимо 17 руских шпијуна".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa