Инфо

27. октобар 2022.27. окт 2022.
Пронађена 102 килограма дроге

Пронађена 102 килограма дроге

Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала, у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал, пресекли су још један канал кријумчарења марихуане и кокаина и том приликом ухапсили три припадника организоване криминалне групе и запленили 101 килограм марихуане и килограм кокаина.

Због постојања основа сумње да су извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела, неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, полиција је ухапсила С. В. (1994), Д. В. (1970) и Н. М. (1998), док се за једном особом трага.

Полиција је на подручју Сремске Митровице где су припадници организоване криминалне групе кријумчарили дрогу, претресом кућа које су они користили, пронашла 101 килограм марихуане, килограм кокаина, два пиштоља и скупоцена возила која ће бити одузета.

Како се сумња, заплењени наркотици су били намењени продаји на подручју Републике Србије.

Такође, у августу ове године је ухапшен један од чланова ове организоване криминалне групе, код кога је пронађено око 10 килограма кокаина.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

Како преноси портал "Мој град Сремска Митровица" дрога је пронађена у Јарку.

МУП.РС

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa