Инфо

8. децембар 2022.8. дец 2022.
Насловне стране за четвртак, 8. децембар 2022. године

Насловне стране за четвртак, 8. децембар 2022. године

Дневни листови на насловним странама издања од четвртка пишу о одуговлачењу Савета РЕМ-а да додели пету националну фреквенцију за телевизију, о ставу САД о локалним изборима на северу Косова које је расписала Приштина, као и о очекиваним кретањима на тржишту некретнина.

АЛО - Лист оцењује "Гасна криза дрмаће Европу бар до 2027". О временској прогнози за крај године: "Метеоролози прогнозирају - бљузга за Нову годину".

БЛИЦ - У тексту "Камере ће снимати лекаре" о могућој контроли лекара из државних здравствених установа који раде и у приватним клиникама.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Курти планира тиху окупацију севера Косова", лист пише о последњим инцидентима у српским срединама на северу покрајине. У тексту "Цене квадрата 'скачу' и у 2023. години" лист пише да у догледно време неће доћи до појефтињења некретнина.

ДАНАС - Под насловом "Братислав Гашић преузима специјалне јединице" лист пише о наводно новим надлежностима министра унутрашњих послова. О кашњењу одлуке о додели пете националне фреквенције у тексту "Медијске манипулације горе него 90-их".

ИНФОРМЕР - Лист пише о реаговању амбасадора САД у Приштини Џефа Ховенијера поводом избора на северу Косова: "Курти, остави Србе на миру".

КУРИР - О насиљу у школама: "Скандал у ОШ 'Свети Сава' у Врчину - Наставница силеџија". Лист пише: "Поп свети водицу за 2.000 динара, тарифу подигао због цене горива".

НОВА - У тексту "Вучић љут на Зорану Михајловић и спрема обрачун", лист пише о наводном "страху" председника Србије да ће бивша министарка основати нову странку.

ПОЛИТИКА - "Америка сматра да нема услова за изборе на северу Косова", о реакцијама на план Приштине да 18. децембра организује гласање за градоначелнике општина са српском већином. "Живимо у најопаснијем времену од краја Другог светског рата", каже за лист директор Института за међународну политику и привреду Бранислав Ђорђевић.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa