Инфо

3. фебруар 2023.3. феб 2023.
Глас Подриња

Глас Подриња

У Србији киша, на планинама снег

У Србији ће пре подне на југу и истоку, а увече и током ноћи и у осталим крајевима, падати киша, а на планинама снег, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).

У току ноћи, уз пад температуре, снег се очекује и у нижим пределима југозападне, јужне и југоисточне Србије.

Дуваће слаб и умерен ветар, на истоку и југоистоку повремено и јак северозападни, који ће у току ноћи бити у појачању. Најнижа температура биће од минус три до три степена, највиша од пет до 10 степени.

У Београду ће ујутру и пре подне бити мало и умерено облачно време, уз дуже сунчане интервале, а после подне, увече и током ноћи падаће киша, уз умерен, повремено и јак северозападни ветар. Најнижа температура биће око један степен, највиша око осам.

У Србији ће од суботе бити хладније време, од недеље се у јутарњим сатима очекује слаб и умерен мраз, а почетком следеће седмице дневна температура ће у већини места бити око нула степени. У суботу ће бити облачно и ветровито време, уз кишу и снег и јак и олујни северозападни ветар. У недељу се очекује престанак падавина и постепено слабљење ветра. Од понедељка до 10. фебруара биће углавном суво време, у другој половини недеље уз раст дневних температура.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa