Инфо

3. фебруар 2023.3. феб 2023.
Љубовија. инфо

Љубовија. инфо

Потписан уговор о закупу простора за нову фабрику у Љубовији

У Љубовији је у четвртак, 2. фебруара, у вечерњим сатима, потписан вишегодишњи уговор између привредних друштава „КОМФОР ГРАДЊА“ и „FOOTWEAR SOLUTIONS SERVICES“, којим је направљен први корак ка што бржем отварању нове фабрике у Љубовији.

„Наша највећа жеља је да се што пре заврши уређење простора и да почнемо са производњом. Знамо да ту има доста посла, али гледаћемо да све убрзамо што је могуће брже и након тога остаје нам да монтирамо машине“, рекао је инвеститор Педро Ховен.

Љубовија. инфо

„Нисмо још у могућности да кажемо за колико ће месеци бити запослено свих 150 људи, колико смо планирали. Сви радници које планирамо да запослимо нису квалификовани радници за нашу производњу и морамо прво да одржимо обуку тим људима. Сматрамо да ће обука трајати до месец дана и зависи од људи који ће се пријавити, али то није тежак посао. Не правимо свемирске бродове, правиће се ципеле“, у шаљивом тону додаје Николета Балинт.


Они кажу да имају спремне техничаре који ће људе обучити у фабрици у Љубовији. Фабрика ће почети са радом најбрже што буде могуће, зависи од комплетирања папирологије која је упућена према Развојној агенцији Србије и истичу да ће фабрика бити направљена по стандардима и законима Републике Србије.
Љубовија. инфо

„Задовољни смо договореном сарадњом и бићемо на располагању инвеститору из Шпаније који је изразио жељу и почео да спроводи у дело отварање фабрике обуће у Љубовији. Овим уговором смо на обострано задовољство договорили услове закупа простора у ком ће бити производни погон. Веома ми је драго што је једна оваква фабрика у Љубовији, јер ће бити у корист наших грађана, више радних места и у корист наше општине“, изјавио је власник „Комфор градње“ Жељко Младеновић.
Љубовија. инфо

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa