Инфо

8. фебруар 2023.8. феб 2023.
АМСС упозорава на клизаве путеве

АМСС упозорава на клизаве путеве

Возачи се упозоравају да су током јутра температуре испод нуле, па влажне деонице путева постају клизаве и опасне, зауставни пут је дужи, излетања чешћа, а опасност од ланчаних судара удвостручена.

Како је јутрос саопштио Ауто мото савез Србије (АМСС), на појединим коловозима су снежне падавине претходних дана донеле и нове слојеве снега те се на тим путевима препоручује употреба ланаца.
Снега има местимично у расквашеном стању до пет центиметара на територији Ивањице, Косова, Новог Пазара, Ваљева, Врања те се препоручује опрезна вожња.

Због великог одрона код Новог Пазрара на путу код места Казновиће саобраћај се одвија једном саобраћајном траком у дужини од 50 метара уз регулисање саобраћаја семафорима.

Код Зајечара има ситних одрона дуж нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима а највише их има на Ђердапској магистрали где се саветује опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације.

Непроходан је правац Рашка - Кути – Одвраћеница.

Забране за шлепере и камионе са приколицом су на снази на више путева.

Нема задржавања на наплатним станицима ни на путничким терминалима граничних прелаза.

На теретним терминалима граничних прелаза на излазу на прелазу Бездан чека се осам сати, на Хоргошу три сата, Келебији два сата, Градини сат, на Батровцима три сата, а на прелазу Шид два сата.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa